látogató
számláló
Adipex | Adipex garanciával

Garancia és szállítási információk

Szállítási és fizetési információk

szállításCégünk a leggyorsabb és legolcsóbb szállítási módot választja, hogy a kedves megrendelő minden esetben meg legyen elégedve a mérsékelt árainkkal, gyorsaságunkkal, diszkréciónkkal és természetesen az adipex termékünkkel. Ha leadja hozzánk megrendelését, akkor azt még aznap 12 óráig feldolgozzuk és teljesítjük.

Ha déli 12 óra után adja le a rendelését, akkor kapacitástól függően aznap-másnap feldolgozzuk és postára adjuk a rendelését utánvétellel.

A szállítás és fizetés a magyar postán keresztül történik. A terméket postai utánvétellel fogjuk Önnek feladni, teljesen diszkréten becsomagolva egy légpárnás borítékba, tartalmát nem tüntetjük fel. A postás kikézbesíti a megadott címre a levelét, és ha a címen találja Önt, akkor az utánvételi összeg megfizetése mellett a küldeményt átadja Önnek.

Ha nincs senki a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a postaládában és azzal át tudja venni 7 napig a postahivatalban az utánvételi összeg megfizetésekor.

Garancia

Ha Ön úgy gondolja, hogy a kiküldött termék nem használ Önnek, nem azt a hatást váltja ki, vagy a honlapunkon leírtak alapján Ön nem erre a hatásra számított, akkor csak abban az esetben tudjuk a pénz visszafizetési vagy csergaranciát érvényesíteni Önnél, ha csatol reklamációs leveléhez egy bizonyító erejű dokumentumot, ami tartalmazza a bevizsgált termék hatóanyagának és segédanyagainak összetevőit, és annak mennyiségét. Kérjük csakis akkor írjon nekünk a megrendelő felületen keresztül egy panaszlevelet, ha tudja csatolni a cégünk által kért dokumentumot!

garanciaCégünk beszállítója számunkra teljes mértékben garantálja a gyógyszertári minőséget, ami minden esetben 100%-ban megfelel a gyári értékeknek, éppen ezért ha Ön nem elégedett, és a termék nem a megfelelő minőségű, ezt tudja bevizsgálási eredménnyel bizonyítani és csatolni leveléhez, akkor a beszállítónk felé ezt mi is tudjuk érvényesíteni. Cégünknek nem áll módjában visszautalni a pénzét, ha ezt nem bizonyítja be, ugyanis példaként, ha Ön besétál egy hagyományosnak mondható patikába és vásárol gyógyszert ott (pl. Alli fogyasztószert), akkor ha ezt egy hét múlva visszaviszi, hogy nem elégedett, akkor ott sem fogják Önnek visszaadni a pénzét. Ha viszont tudja bizonyítani, hogy a gyári értékek eltérnek, akkor a kártérítési garancia életbe lép. A hagyományos és cégünk online patikája között sincs különbség, így kérjük ezen tények elfogadását!

Ha valóban önnek van igaza, és az általunk forgalmazott termékben még sincsen meg azon összetevők, vagy azt nem olyan arányban tartalmazzák, akkor kérjük küldje vissza ugyanarra a címre a tablettákat, ami Önnek nem használt, ugyanis a problémás termékeket mi is bevizsgáljuk. Ha valóban nincsenek benne azon összetevők, amit Ön csatolt is hozzánk fűződő levelében akkor az utalás teljesítése megtörténik. Ez maximum 3 munkanapot igénybe vesz.

A bizonyító erejű bevizsgálás eredményére azért van szükségünk, mert már többször vissza akartak élni a garanciális helyzettel: megrendeltek oldalunkon 300 szemet, amiből több személy felhasználására egyszerre elkezdték szedni a terméket, és 280-290 tabletta bevétele után követelték vissza a pénzüket, arra hivatkozva, hogy a tabletta nem annyira jó. Cégünk visszavásárolta a megmaradt tablettákat, és a bevizsgálás eredménye után egyértelműen látszott, hogy minden összetevő tökéletes mértékben és arányban megvolt benne.

Cégünknek fontos az Ön véleménye, és természetesen az is, hogy 100%-ban meg legyenek elégedve a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, így ha Ön úgy gondolja, hogy nincs megelégedve velünk, akkor kérem jelezze felénk, küldje el a kért bevizsgálási anyagot, és természetesen, ha Önnek igaza van, akkor a pénzét minden esetben visszatérítjük. Ha Ön nem a pénzét szeretné visszakapni, hanem inkább a termékek cseréjét szeretné megoldani, akkor természetesen annak sincsen akadálya.